KINDERFYSIOTHERAPEUTEN


Mijn naam is Jelly Visser, kinderfysiotherapeut in Dokkum en omgeving. Ik werk sinds 2002 als kinderfysiotherapeut. Sinds 2013 werk ik bij BoddeBouman Fysiotherapie . In mijn vrije tijd mag

ik graag hardlopen, zwemmen en met mijn kinderen leuke dingen doen. 

 

Voor wie? Je kan bij mij terecht voor alle vragen/problemen op het gebied van de fijne en grove motoriek voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Bijvoorbeeld baby’s met een voorkeurshouding of een achterstand in de motorische ontwikkeling. Peuters/ kleuters die moeite hebben met rennen, springen, knippen, kleuren of die vaak vallen. Kinderen die niet mee kunnen komen op school in de klas met schrijven of knutselen of tijdens de gymnastiek. Als je bijvoorbeeld schrijven of iets anders moeilijk en lastig vindt dan probeer ik op speelse wijze een manier te vinden om dit te oefenen waardoor het beter gaat en je het ook leuker gaat vinden.


Wilt je meer info? Kijk dan ook eens op www.boddebouman.nl


Mijn naam is Eelsiena van der Meer. Ik werk sinds 2007 bij Grip Fysiotherapie en training te Dokkum (en omgeving) als kinderfysiotherapeute. Tijdens mijn masteropleiding heb ik me gespecialiseerd in het bewegend functioneren van kinderen en jeugdigen tussen de 0 en 18 jaar. Naast het werken bij Grip heb ik ervaring als kinderfysiotherapeute op het speciaal onderwijs. In mijn vrije tijd mag ik graag sportief bezig zijn en leuke dingen doen met mijn kinderen.

 

Voor wie? Voor alle kinderen (en hun ouders) die op elk moment in hun ontwikkeling problemen hebben met bewegen, houding en zintuigen. Wij onderzoeken en behandelen de grove en fijne motoriek en sensorische informatieverwerking. De klachten waarmee kinderen zich presenteren zijn zeer uiteenlopend. Er kan gedacht worden aan ontwikkelingsproblemen, motorische onhandigheid, motorische onzekerheid, problemen in kracht en conditie, problemen in de sensorische informatieverwerking, voorkeurshoudingen bij baby’s of motorische problemen na een ongeval of een sportblessure.


Wilt u meer info? Kijk dan eens op www.gripdokkum.nl